Generell informasjon om forestillingene

Her skal du finne oversikt over kommende forestillingsdatoer, hvem som danser hvilken forestilling, prøveplaner, arbeidslister for foreldre, rekkefølger i forestillingen osv. osv. Altså all informasjon i forbindelse med elevforestillinger. Les alt NØYE!!!

Nøtteknekkeren 2018

Vi gjentar suksessen fra i fjor og setter opp vår egen versjon av Nøtteknekkeren på nytt i desember 2018. 
Til jul er ikke alle skolens elever med, men Dansekompaniet vårt og utvalgte grupper er med for å vise skolens allsidighet.
Hvilken grupper som er med i år blir offentliggjort i august/september! :-)

Sted: Teatersalen, Lillestrøm Kultursenter
Tid: Mandag 3., tirsdag 4., onsdag 5. og torsdag 6. desember kl. 17.30.
Søndag 9. desember kl. 13.00 og 17.00.

Skal du være med må du sette av helgen i forkant (1.-2. desember) til prøver.

Mer info kommer etter sommeren! 

Billetter til elevforestillingene:
Alle billetter kjøpes og håndteres direkte gjennom Lillestrøm Kultursenter.

Har du sjekket om ditt barns gruppe (4 til ca. 11 år) har nok "Barnepassere" før du kjøper billett? Kontakt kontoret ved spørsmål eller hvis du kan hjelpe! post@norskballettinstitutt.no

Lillestrøm Kultursenter (link til billetter)
Tlf. 64845550
OBS! Forestillingene blir utsolgt hvert år!!! Så vær ute i god tid!VÅRE FORESTILLINGER
Alle elever (fra 4-5 år) er med på en eller flere forestillinger en/to ganger i året. Dette er en viktig avslutning på semesteret og noe både foreldre, pedagoger og elever ser frem til. Vi ser der også som en naturlig forlengelse av den tekniske treningen de får på kurset i og med at dans er en scenisk uttrykksform. 

Vårforestilling
Hvert vårsemester avsluttes med en stor elevforestilling hvor alle elever fra 4-5 år og oppover er med. Våre forestillinger er lagt opp som profesjonelle sceneforestillinger på en danse-/teaterscene og ikke som "visninger". 
De yngste gruppene danser på 1 av tilsammen 6 forestillinger, mens de eldre elevene og nivåene gjerne danser flere forestillinger. 

Vårens elevforestillinger gjelder for alle våre elever, uansett alder og nivå. Det eneste unntaket er Danselek 3-4 år. Dette er fordi vi synes elevene bør være litt eldre for å være på scenen, slik at dette oppleves som en spennende og positiv erfaring, istedenfor skremmende og negativt.

Juleforestilling
Siden 2008 har Norsk Ballettinstitutt satt opp «Førjulskos» på Lillestrøm Kultursenter i desember. Disse forestillingene er bygget opp med NBI Dansekompani som kjerne, og med utvalgte grupper fra skolen. Disse gruppene vil variere fra år til år, og blir plukket ut for å vise skolens allsidighet.
Men i 2017 «oppgraderte» vi og satte opp vår egen "Nøtteknekkeren" for første gang!


Forestillingen er fremdeles med Dansekompaniet vårt som kjerne, i tillegg til utvalgte grupper fra skolen som vil vise skolens allsidighet. 

Vi tok utgangspunkt i juleballett nr. 1, og laget en sammenhengende forestilling hvor alle grupper fikk en rolle utifra historien. Dette ble vår egen utgave av «Nøtta», hvor så godt som alle skolens aldre, sjangere og stiler ble representert. I tillegg ble solistrollene danset av både gjestedansere og dansere fra Dansekompaniet vårt. Alle 4 forestillingene  vi hadde i desember 2017 gikk utrolig bra og ble en utsolgt braksuksess som struttet av julestemning, så nå gleder vi oss til å gjenta suksessen desember 2018!
Det er bare å glede seg! :-)


Les mer om våre forestillinger under menyknappen Spørsmål og svar

Infolapper

Her finner du alle sammenfattende INFOLAPPER til hver klasse i god tid før forestillingene.

Infolappene skal samle opp all informasjon du trenger å forholde deg til i forbindelse med forestillingene.

Finn din/-e klasse/-r i dokumentene under.

De er sortert utifra hvilken dag du danser, hvilket klokkeslett kurset ditt begynner, samt hvilken sal du danser i (eks. Ma1800B Lill = kursdag mandager kl. 18.00 i sal B, Lillestrøm).

Finner du ikke infolappen til din gruppe er den ikke ferdig enda. De kommer løpende når alt er avklart med pedagogene. ;-)


Makspris for kostymer er kr. 700,-.
Les mer i dokumentet over "Betaling av kostymeleie".